Om GKL Smykker

Vi står naturligvis inde for vores varer. Vi mener ikke, der er behov for flotte tillægsord, for at præge kunden til at købe vores produkter. Vi lader det være op til kunden selv at vurdere hvilke tillægsord, der skal sættes på. Smag og behag er jo forskellig.

Vi har altid et bredt sortiment indenfor fingerringe, øreringe, armbånd, halskæder og ankelkæder, men der er også mulighed for at finde smykkesæt og andre smykker og accessories. Ligesom vi fører mange forskellige typer af smykker, fører vi også mange forskellige stilarter, bl.a. vintage, retro, gotisk og punk for blot at nævne nogle af de lidt mere specielle stilarter, som måske ikke findes så mange andre steder. Vi fører naturligvis også både klassiske og moderne smykker.

Vi prioriterer at have et bredt udvalg frem for at have et stort antal af samme varer. Derfor finder du kun meget få af hver vare. Til gengæld er vi sikre på, at vi også har noget for din smag.

Vi har selv taget billederne af alle vores varer, så derfor kan du stole på, at det du ser også er det, du får. Beskrivelserne er minimalistiske og renset for værdiladede tillægsord, så kunden så objektivt som muligt selv kan vurdere varerne. Skulle noget ikke leve op til forventningerne, kan du frit levere dem tilbage (jævnført vores handelsbetingelser

Det kan være svært at finde rundt i smykkejunglen. Hvad er f.eks. cubic zirconia? Er ferskvandsperler en billig kopi? Hvilken ringstørrelse, skal jeg bruge? Osv... Du kan finde nyttige informationer, der kan hjælpe dig til at blive klogere på smykkerne og finde de helt rigtige varer her

Historien bag GKL smykker

GKL Smykker blev grundlagt i maj 2016 af Grete K. Lauridsen. Da hun nåede pensionsalderen, skulle der ske noget nyt. At sætte sig i en stol og lade tiden passere, er ikke noget for hende. Og da smykker altid har været Gretes passion, blev det det, hun kastede sin tid i. Hun har et talent for, at finde billige sortimenter, og oprindeligt var det tænkt som en hobby, hvor venner og bekendte kunne finde en flot og billig gave. Det udviklede sig til et mindre lager, som hun kunne tage med og sælge på markeder. Men efterhånden blev vareudvalget så stort, at en webshop blev en naturlig følge.

Siden beslutningen om at gå online blev truffet i januar 2016, har Grete haft travlt med at sætte sig ind i diverse regler, finde en god platform for hjemmesiden og ikke mindst tage billeder af hver enkelt vare.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til kundeservice@gklsmykker,dk og så vil vi svare hurtigst muligt. Klager bedes sendes til klage@gklsmykker.dk.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 60846343. Hvis vi ikke lige tager telefonen, er du velkommen til, at lægge en besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis du er i nærheden af Hvalpsund, må du også gerne banke på vores dør på:

Solitudevej 8
9640 Farsø, Hvalpsund

Vi er momsregistreret og har CVR nummer: 37604542